Loes van Bree

  • Kunnen mensen wezenlijk veranderen en zo ja hoe dan? 
  • Waar zijn mensen werkelijk mee geholpen?
  • Wat kan ik daaraan bijdragen?

Van de antwoorden op die vragen heb ik mijn levenswerk gemaakt.

Ik ben geboren in 1972 in een maatschappelijk betrokken gezin. Mensen en hoe zij in hun leven staan hadden al vroeg mijn interesse. Ik zocht naar een manier om daar uiting aan te geven.

Ondanks mijn bèta-diploma besloot ik Nederlandse literatuur te gaan studeren, om diepgang te vinden in verhalen en poëzie. Na een jaar switchte ik naar mensen van vlees en bloed, en specialiseerde me in de psychologie van de taal: hoe kunnen woorden en gedachten de gevoelens van mensen beïnvloeden?

Na mijn master Communicatiekunde besefte ik tenslotte dat ik een hulpverlener ben. Dus nam ik weer een bocht en stortte me op banen als coach en trainer. Het leven kwam me tegemoet en bood me allerlei kansen. Zo kwam mijn missie tot leven.

Samen met mijn partner Maarten-Jan woon ik in Utrecht, niet toevallig in een oud huis. In mijn privéleven besteed ik tijd aan familie, vrienden en aan ‘mooie dingen.’ Zo ga ik regelmatig naar een museum en bemoei ik me graag met de aankleding van huizen en mensen.

Mijn werk gaat over mensen. Ik ben er zelf ook één. Ik geef antwoord op de vraag waar wij mensen de kracht, relativering, helderheid, focus, mildheid, inspiratie en aanvaarding vandaan kunnen halen om ons werk en leven invulling en vervulling te geven. Met erkenning voor onze talenten en respect voor onze grenzen.

Om dit werk voluit neer te kunnen zetten, startte ik in 2004 mijn eigen praktijk.

Meer lezen over hoe ik werk?

Benieuwd wat ik voor je kan doen?

Misschien lees je deze site voor het eerst.
Of misschien speel je al een poosje met het idee hulp van buitenaf te vragen.

Als jij er klaar voor bent, neem dan contact met me op. Het werkt het allerbeste om een afspraak te maken voor een gesprek. Dan ervaar je direct hoe ik werk en welke kant wij samen op zouden gaan.